Samantha

Samantha van Londen


Nederland

Energiek en innovatief ondernemen

 

Als ik moet uitleggen wat ik doe vat ik dat altijd samen met ‘coördinator’. Maar als ik daarbij zeg: ‘van Maliebaan45’, dan is het meteen duidelijk dat het niet om zomaar een functie bij een gewoon bedrijf gaat. Want Maliebaan45 is bijzonder, het is een innovatieve en energieke onderneming. Personen en groepen die incidenteel of regelmatig een fijne plek zoeken om te werken of te ontmoeten, zijn van harte welkom. Je kunt je bij ons trouwens ook permanent vestigen als bedrijf.
Ons motto is: ‘thuiswerken buitenshuis’. Maliebaan45 is zakelijk, gastvrij, persoonlijk, stijlvol en warm. Dat stralen we uit in onze manier van werken – en dat wil ik zelf ook elke dag uitstralen.

In mijn rol als coördinator ben ik gastvrouw, spin in het web en eerste aanspreekpunt tegelijk. Ik doe er alles aan om Maliebaan45 een plek te laten zijn waar mensen graag komen en verblijven.
Daar beleef ik veel plezier aan, dit is het soort werk dat ik graag doe. Mijn kwaliteiten kunnen hier tot hun recht komen en zich verder ontwikkelen. Niet één dag is hetzelfde, er gebeurt hier zóveel.

Ik werk gelukkig niet alleen. Er zijn veel mensen met wie ik collegiaal samenwerk: met de twee ondernemers van Maliebaan45, met adviseurs van Kessels & Smit en van andere vaste bewoners, met studenten, leveranciers en dienstverleners. Ik probeer altijd aan ieders wensen tegemoet te komen, denk mee in projecten en zorg voor persoonlijke aandacht en maatwerk.

We organiseren ook workshops en exposities en creëren veel ruimte voor experimenten en nieuwe ideeën, zoals het Innovatielab en Maliebaan Movies. Voor degenen die ‘in huis’ zijn is er van tijd tot tijd de Maliebaanlunch. Vrijdags is het Casual Friday: ‘s middags lekker relaxed werken en dan samen het weekend in bij de borrel.

Werken is hier leren. Zo geven we ook Maliebaan45 samen vorm, al werkend, al lerend.