Nieuwe uitdagingen voor Leo Dercksen

15 apr 13

Nieuwe uitdagingen voor Leo Dercksen

Leo Dercksen heeft besloten om de rol van extern adviseur achter zich te laten. Dichtbij zijn woonplaats Assen gaat hij bij het ROC Alfa-college nieuwe uitdagingen aan als opleidingsmanager:

 

"Ik werk graag in het (beroeps)onderwijs en het bedrijfsleven. Ik ben er ten diepste van overtuigd dat leren dichtbij en in het werk moet plaatsvinden. Wel kan het vaak nog efficiënter, effectiever, en vooral ook met meer waardering voor wat mensen kunnen. Sinds 1986 ben ik als extern adviseur actief geweest, een lange periode, die toch niet zo voelt. Het waren de afwisseling en het gezelschap die maakten dat deze jaren zijn omgevlogen. Het was fantastisch om samen met leuke en slimme collega's  voor allerlei organisaties te werken en telkens weer mooie dingen te doen. De belangrijkste reden voor mijn besluit is dat ik in mijn periode van bijna een jaar bij een opdrachtgever heb ervaren wat het betekent om langer aan een organisatie verbonden te zijn. Voor mij voelde dat goed en ook aan de rol van manager, naast die van ontwerper, heb ik veel plezier beleefd".

Leo heeft heel veel zin om aan de slag te gaan in deze nieuwe rol, die weer heel nieuwe uitdagingen op zijn pad gaat brengen. http://www.alfa-college.nl/

 


Reageer op dit item

Naam

E-mail

Reactie