3e editie Appreciative Inquiry Lerend Netwerk

3e editie Appreciative Inquiry Lerend Netwerk

Dinsdag 4 februari


Verschillen verbinden tot nieuwe toekomst

Op 4 februari gaat het derde Appreciative Inquiry lerend netwerk van start. De derde editie is opnieuw een initiatief van De Werf en haar partners Stebo, Kessels en Smit, Evenwicht, Beverconsult en Axiomnieuws. Als thema voor deze editie kozen we voor Multi-actor en Multi-partijsamenwerking: verschillen verbinden tot nieuwe toekomst. Dat lijkt immers de uitdaging van vandaag: mensen met verschillende achtergronden, kennis en zelfs belangen bij elkaar brengen om nieuwe toekomst te maken.

 

Samenwerken met verschillende actoren en belanghebbenden is best spannend. En daarin zit net de uitdaging: de spanning ombuigen tot samenwerking. Wederkerige relaties opbouwen die bovendien ook productief zijn. Taal zoeken die de verschillen overbrugt. Leiderschap delen en activiteiten bedenken die ieders betrokkenheid op een gezamenlijk doel doen groeien.

 

Meer informatie

Het netwerk omvat 11 leerdagen, gaat van start in februari 2014 en loopt 10 maanden. Inschrijven is nodig voor 20 december. Wie interesse heeft, komt meer te weten tijdens het infomoment op 9 december 2013 om 16.00 uur bij Stebo Windekestraat 1, 3600 Genk. Ontvangst is vanaf 15.30 uur.

Meer informatie vind je op www.AIlerendnetwerk.be. Daar kan je ook de folder downloaden.